moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 با سلام به دوستانماژول فیش بانکی رو برای خرید دو نوع محصول مجازی و فیزیکی تست کردم ، که یه مشکل اصلی دیدم با محصول مجازی دارهوقتی خرید با فیش بانکی می شه، توی وضعیت سفارش به ادمین، خارج از موجودی رو نشون می ده، تا حالا فکر می کردم که وقتی پرداخت تایید بشه مشتری می تونه بره و محصول رو دانلود کنه، اما دیدم مشتری می تونه بعد از خرید به سابقه خریدش مراجعه کنه و محصول رو دانلود کنه، فقط این راه برای دانلود نیست، شاید بعضی از مشتری ها ندونن که می شه به اونجا رفت و دانلود کرد، ایمیل های خرید هم به مشتری ارسال می شه، لینک دانلود داخلشه!پس تا راهی پشنهاد نشده، اگه محصول مجازی دارین، فیش بانکی رو غیر فعال کنین تا به مشکل بر نخورین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلامدوست عزیز احتمالا یا وضعیت های سفارش رو دستکاری کردید یا اینکه ماژولی نصب کردید که این اختلال بوجود اومدهدر پرستاشاپ دیفالت چنین مشکلی وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلامنه آقا رامتین رو نسخه دیفالت که تازه نصب کرده بودم تست کردم، چون یه بار با آقا دانوش سر همین موضوع هم تو تاپیک بحث شد، من هم فکر می کردم فیش رو باید تایید کنیم تا مشتری بتونه دانلود کنه ولی دیدم محصول مجازی رو ایمیل کرد!باز دوستان دیگه هم تست کنن من نسخه 1.6.6 رو امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 وضعیت سفارش مشخص میکنه یک وضعیت پرداخت شده هست یا خیرفیش پرداخت شده نیست و طبیعی نیست که ایمیل برهسفارش ها » موقعیت ها رو ببینین و یک وضعیت رو ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 برای فیش بانکی توی ویرایش فقط ارسال رایانامه به مشتری وقتی وضعیت سفارش عوض شده استتیک خوردهاین گزینه هم شاید جدا باشه بهتر باشه : به مشتری اجازه میدهد برای دانلود و نمایش نسخه PDF صورتحساب.چون فاکتور رو بده به مشتری ولی اجازه دانلود ندهالبته شاید این گزینه این کار رو می کنه:به مشتری اجازه میدهد برای دانلود و نمایش نسخه PDF صورتحساب.من تست نکردم هنوز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 بله وقتی دانلود صورتحساب مجاز باشه دانلود فایل هم مجازه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .