moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 با سلام به دوستانیکی دو تا سایت دیدم که قالب ارائه می دن و چند نوع لایسنس دادن و یکی از اون لایسنس ها تا جایی که من متوجه شدم این هست که می تونین به عنوان توسعه دهنده قالب رو روش یکی کارایی بکنین و اون کاری که روش انجام شده رو بفروشین نه مستقیم خود قالب روحالا یکی از قالب ها رو دانلود کردم توش سه تا پوشه است که یکی برای نسخه 1.5.6 هست و یکی هم 1.5.6.1 و یه پوشه هم اسم قالب رو نوشته و پوشه رو باز که می کنی تم و ماژول داره، سوال ام اینه که سه تا پوشه داخلش تم و ماژول داره ، خب دو تا اولی معلومه که نسخه هاش فرق داره اما پوشه سومی چه فرقی با این ها داره؟بعد گفته اگه به عنوان توسعه خواستین بفروشین به سایت ... که قوانین لایسنس رایگان رو داره مراجعه کنین و متن قانونش رو بریزد تو نت پد و تو پوشه اصلی قالب سیو کنین، جریان این کار چیه؟ سوال آخر اینکه روی لوکال می شه فهمید که قالب نال یا ریپ یا هر چیزی شده یا نه؟ممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 در مورد اون سه پوشه نمیدونم چی بگم تا نبینیم نمیشه نظر داداون گذاشتن فایل readme لایسنس هم به طور کل برای اینه که تمام استفاده کنندگان و توسعه دهنده ها از لایسنس آگاه باشند و بدونند که استفاده و فروش و ... چه شرایطی دارهخیر قالب های پرستا شاپ رو نمیشه به این راحتی تشخیص داد. بهترین راه دانلود قانونی و یا خرید از سایت های معتبر هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 مهرشاد جان رگیولار لایسنس با اون توضیحی که نوشتم مشکل نداره؟ یه نمونه دانلود رو براتون پ.خ می کنم خودتون ببینید به چه صورتهدو سه تا سایت هستن که صاحباشون توی انجمن اصلی با عنوان ایجنت عضو هستن، نمونه قالب رایگان هم گذاشتن ولی تو سایت خودشون قالب های بیشتری هست و...حالا ارسال می کنم شما راهنمایی کنین به چه صورتهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 نمونه لایسنس یا قالب رو بفرستید یا لینکی چیزی مطالعه کنم بهتون بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .