anita ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلام من تعدادی شاخه و زیر شاخه ایجاد کردم. روی زیر شاخه متن و عکس قرار دادم. اما موقعی که روی شاخه کلیک میکنم ، محتویات زیر شاخه را نمایش نمی دهد ! لطفا راهنمایی میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 من که متوجه نشدم منظورتون رو. یعنی چی متن و عکس قرار دادین اما محتویاتش رو نشون نمیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anita ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 من که متوجه نشدم منظورتون رو. یعنی چی متن و عکس قرار دادین اما محتویاتش رو نشون نمیده؟ ببینید من شاخه برند ها رو دارم. زیر شاخه های مختلفی واسشون تعریف کردم برند x برندy برندz,..برای هر برند یک عکس و یک متنی را در توضیحاتشون نوشتم.حال روی شاخه برند که کلیک میکنم در سایت، لیست زیرشاخه ها را نمایش نمیدهد. مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 منم دقیقا مشکل ایشون رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 این مورد برای من هم خیلی مهمه اگه میشه لطفا جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 به پیکربندی ماژول "پیکربندی قالب" یا "themeconfigurator" برید و چک کنید آخرین گزینه یعنی "Display subcategories" فعال باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .