B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 مطمئنا خیلی ها تا حالا سوال داشتن که چطوری ویدئو یا موسیقی در صفحه محصول اضافه کنیم در پرستاشاپ در صفحه محصول و خیلی ها هم تلاش کردن و نتونستن اینکارو انجام بدن . من در این پست دلیل اینکه خیلی هاتون نتونستید اینکارو انجام بدین رو شرح میدم و روش ساده رو براتون توضیح میدم . خوب شما چه فرمت هایی رو میتونید در پرستاشاپ برای ویدئو یا موزیک آپلود کنید ؟ پاسخش اینه که تمام فرمت ها رو تست نکردم اما برای گذاشتن موزیک از فرمت mp3 و برای گذاشتن ویدئو از فرمت h264 - mp4 میتونید استفاده کنید که بهترین نتیجه رو دارن . قبلا شاید خیلی از شما همین فرمت ها رو سعی کردین بذراین اما نتیجه نداده ، دلیلش این شاید باشه که شما اینا رو در پوشه img پرستاشاپ آپلود میکنید . طی بررسی که داشتم از این پوشه ویدئوها پخش نمیشن ! حالا چرا ؟! نمیدونم شاید از دسترسی این پوشه باشه یا .... در هر حال بررسی نکردم که چرا کافیه یک پوشه به اسم video در روت اصلی فروشگاهتون بسازین و ویدئوها و موزیک هاتون رو به صورت مستقیم از هاست یا اف تی پی درون این پوشه آپلود نمایید . سپس به راحتی آدرس کامل ویدئو یا موزیک رو قرار بدین تا براتون پخش کنه ( از ادیتور قابلیت گذاشتن ویدئو وجود داره ) سوالی بود در خدمتم . واکنش ها : mrali1234 و digikadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در خرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 سلامممنون بابت آموزشآیا روشی هست که از سایت آپارات ویدئو بذاریم تو صفحه محصول؟همه کدهایی که آپارات می ده رو امتحان کردم ولی ارور میده فیلد Description فارسی نا معتبر استممنون بابت وقتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 سلام خسته نباشیدمن میخام برای محصولاتم ویدیو بزارم در ورژن 1.5.4.1 پرستاشاپ به چه صورت هست؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 کاری که من انجام میدم و جواب داده لینک دانلود کلیپ اپارات را درقسمت وارد کردن ویدو وارد میکنم بعد خودش قرار میده واکنش ها : amirho3ein 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .