_ali_ ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلاممن قبلا هم این مورد را سوال کرده بودم ولی ظاهرا مدیران محترم، تاپیک را بستند درصورتی که مشکل حل نشده و متاسفانه مجبور شدم دوباره تاپیک جدید ایجاد کنم.من هنگام نصب خطای دسترسی به پوشه ها رو دریافت میکنم این درحالیه که دسترسی پوشه ها 755 هست و جایی هم دراین باره راهنمایی نشده یا حداقل من پیدا نکردماین هم لینک تاپیک قبلی:http://ipresta.ir/forum/t6391-خطا-هنگام-نصب# نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 اگر از دسترسی هاتون اطمینان دارید (پوشه ها 755 و فایل ها 644) ولی باز هم خطای دسترسی پوشه میگیرید باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 اگر از دسترسی هاتون اطمینان دارید (پوشه ها 755 و فایل ها 644) ولی باز هم خطای دسترسی پوشه میگیرید باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید دوست منممنون. باید چه درخواستی از مدیر هاست بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 بگین دسترسی ها رو تنظیم کردین اما بازم موقع نصب خطای دسترسی میده ببینید چه راهنمایی میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .