ms120j ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 با سلام خدمت بچه های توپ این انجمنراستشو بخواین من یه آدم مبتدی در زمینه وب و برنامه نویسی هستم اما یواش یواش و با کمک دوستان تونستم فروشگاهمو راه اندازی کنم.الانم حدودا 80 درصد فروشگاه آمادست.وتا یکی دو روز دیگه افتتاحش میکنم.از دوستان میخوام که یه سر به فروشگاه بزنند و اگه نظری دارند بهم بگن.خوشحال میشم.جا داره از آقای معصومی قدردانی کنم.تو راه انداختن ماژول بانک خیلی کمک کردند و همه زحمت این ماژول رو ایشون کشیدند.منتظرتونم.www.avalin.tk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 بهتون تبریک میگم جهت راه اندازی فروشگاهتون.من این قالب دیفالت پرستا رو از پس دیدم دیگه چشمام داره سیاهی میره.تو انجمن قالب های زیادی قرار داده شده.به نظر من بهتره یکی از اونها رو روی فروشگاهتون قرار بدید بهتره.یکی از قالب های خوب همین قالب Prestashop Alternative هست که دانوش جان کارای فارسی سازیش رو انجام دادن,هم رایگان هستش هم توسط سایت اصلی پرستا ساخته شده. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 منم با حمید جان موافقم. بهتره قالبتون رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 من به بچه های این انجمن خیلی زحمت دادم.همانطور که گفتم خیلی مبتدی هستم.دلم میخواد یاد بگیرم اما وقتشو ندارم. حالا دوتا سوال.تو این انجمن جایی هست که نحوه ی نصب قالب رو آموزش داده باشه؟چون خودمم از این قالب جدید خوشم اومده و اینکه آیا ماژول ها روی اون قالب هم نصب میشن؟خصوصا ماژول بانک که برام خیلی مهمه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 برای نصب قالب تنها کاری که باید بکنید اینه که فایل فشرده ی اون رو در پوشه ی themes آپلود کنید و سپس اون رو از حالت فشرده خارج کنید. بعدش هم از قسمت مدیریت -> ماژول ها -> قالب ها -> قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید.ماژول بانک که روی این قالب نیست ولی چندتا ماژول اختصاصی داره که باید اون ها رو به پوشه ی modules در هاستتون انتقال بدید سپس از طریق مدیریت -> ماژول ها -> اون ها رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 مرسی admin janمدیر عزیز.تونستم قالب رو نصب کنم.فقط یکم صفحه مورد نظرم با این که الان هست متفاوته.تا یکی دو روز آینده درستش میکنم.مرسی از راهنمایی و وقتی که واسه ما میذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .