smsfa ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 مجموعه اس ام اس فا ، ماژول ارسال اس ام اس dmtsmsfa برای شما دوستان در هر دونسخه ۱٫۵ و ۱٫۶ ارائه کردامکانات ماژول :همان طور که مشاهده می فرمایید امکانات ماژول هم برای ادمین هم برای مشتری با کنترل کامل مدیر سایت از قرار زیر است:ارسال اس ام اس در زمان ثبت نامارسال اس ام اس در زمان سفارش جدیدکنترل ارسال یا عدم ارسال سفارش های رایگانارسال اس ام اس در زمان به روز رسانی سفارشات در طول روند خرید تا ارسال کالا توسط مدیرقابلیت ویرایش متن پیام ها به صورت کاملن سفارشیارسال اس ام اس به صورت فلش برای شرکتهایی که این قابلیت را در وب سرویس خود فراهم اورده اندارسال پیامک به کاربران عضوی شماره موبایل خود را وارد کرده اندامکانات ویژه ارسال پیامک انبوه و تکی به شماره های دلخواهی که شما وارد میکنیدآموزش نصب: کافیست افزونه را در پوشه modules در root اصلی فروشگاه آپلود کنید و فایل مربوطه را اکسترکت کنید . سپس از مدیریت افزونه ها فعال سازی کنید.برای اولین بار در ایران: امکان ارسال شماره پیگیری سفارشات در ماژول پیامک پرستاشاپ نسخه 1.6 فراهم شد www.smsfa.ir واکنش ها : diarkohan و smsfa 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 لطفا از ارسال پست تکراری خودداری کنید. اون یکی پستتون رو در تاپیک دیگه حذف کردمبا تشکر و موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 من این ماژول رو تو پرستا 1.6 نصب کردم ولی متاسفانه موقعی که یک کالا رو تعریف میکنید و در قسمت ساختار ترکیبات میرین این مازول باعث میشه صفحه سفید بشه من چند بار اینو غیر فعال کردم و دیدم که فقط این ماژول باعث این ارور میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smsfa ارسال شده در اسفند 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 با عرض سلام و ادبلطفا یوزر و پسورد فروشگاه و هاست را به ایمیل زیر ارسال فرمایید تا بررسی کنیم[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smsfa ارسال شده در فروردین 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2015 برای اولین بار در ایران: امکان ارسال شماره پیگیری سفارشات در ماژول پیامک پرستاشاپ نسخه 1.6 فراهم شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 لطفاً ماژول برای نسخه 1.4 رو هم آماده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2015 لطفاً ماژول برای نسخه 1.4 رو هم آماده کنید پنل که رایگان نیست.چرا می گید رایگانه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smsfa ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 دوست عزیز، طرح بسته های رایگان به اتمام رسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliasadi ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 با عرض سلام من این ماژول را در پرستاشاپ 1.6.0.6 نصب کردم سریال هم وارد کردم ولی به محض اینکه وب سرویس خود را انتخاب کردم ( نوین پیامک ) این ارور اومد روی صفحه و در ماژول ها که کلیک میکنم همین ارور میادhttp://irphoto.ir/uploads/14283250941.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smsfa ارسال شده در تیر 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 جناب اسدی عزیز.ماژول رو شما اشتباه نصب کردید. ماژول فقط با وب سرویس سامانه اس ام اس فا فعال می شود و هیچ ارتباطی با نوین پیامک ندارهماژول بصورت اختصاصی نوشته شده و کاملترین نسخه ماژول پیامک برای پرستاشاپ در ایران هستشبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 سلام وقت بخیر اگر ممکنه چند تا عکس از امکانات و محیط ماژول بزارید . و اینکه یک پنل معمولی با شماره اختصاصی (مهم نیست شمارش) چقدر هزینه داره تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smsfa ارسال شده در مهر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2015 با سلامدوست عزیز، تعرفه ها رو توی سایت ببینیدhttp://smsfa.irتصویر ار امکانات هم ارسال میکنمپلاگین رو هم بصورت رایگان دانلود کنیدhttp://smsfa.ir/plugins نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akbareshghi ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 آیا امکان نوشتن یک ماژول ارسال پیام اطلاع رسانی در مورد تغییر وضعیت سفارشات و یا موارد دیگر بطور همزمان ازطریق چهار روش ایمیل، پیامک اینترنتی ، پیامک سنتی (با استفاده از مودم جی اس ام) ، پیامک تلگرام وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .