jack ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 سلام نسخه 1.6 همین سایت رو نصب کردم قالب میخوام نصب کنم تو راهنمایی قالب زده Go to Modules > ModulesClick on Administration tab and install the module Import/export a themeتو مسیر ماژول میرم اما اصلا Import/export a theme وجود نداره.تو زبان فارسی هم " واردسازی/استخراج یک قالب" وجود نداره مشکل کجاس! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jack ارسال شده در اسفند 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 این ماژول رو نصب کردم themeinstallarorدرسته ! راه دیگه که نداره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 دوست عزیز توی ورژن 1.6 نیازی به نصب ماژول واردسازی ندارید ، از طریق قالبها/واردسازی این کارو میتونید انجام بدید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 حرف دوستمون رو اصلاح می کنم با اجازه شون: تنظیمات -> قالب ها -> + افزودن قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .