puzzelfix ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 با سلام من این ماژول را در قسمت بازارچه در خواست دادم ولی خبری نشد واسه همین اینجا میگم که اگه کسی تونست کمک کنه من یک ماژول همانند دی جی کالا می خواهم که بخشی از تو ضیحات قسمت ویژگی رو در توضیحات کوتاه بزند مانند نمونه زیر http://94.182.168.34/Digikala/Image/Public/technicalspecs.gif مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 109 گرمپردازنده:MTK 6577 Plus Chipset Dual Core CPUصفحه نمایش:صفحهنمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 4.66 اینچ - دارای رزولوشن 960x540 - تراکم پیکسلی: 236 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگحافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایتشبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوثدوربین:8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاشصدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفونامکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDFسایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 1800 میلی آمپر ساعتی بخش ویژگی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 این ماژول توی یکی از سایتهای ماژول نویسی ایرانی پرستا هست دقیقا یادم نیست کدوم ، فکنم توی گوگل بگردید میتونید پیداش کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 گشتم نود عزیز اگه سراغ دارین لینک بدین چون اینطوی بقیه دوستان میان و فکر میکنن مشکل حل شده پس بی زحمت پاسخ کامل بدین با تشکر پازل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 سلاممیتونید از سایت prestastore.ir تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 نگاه کردم چیز خاصی ندیدم فقط یک ماژول بود که اون نمی دونم همون بود یا نه که برای پرستا 1.5 بود و من برای 1.6 می خوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 برای 1.6 هم ماژول دسته بندی ویژگی ها رو دارن بهشون پیام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 ام من ماژول دسته بندی ویژگی ها رو نمی خوام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلاماین چیزی که شما میگید رو دیجی کالا هم فکر نمیکنم بصورت خودکار بزنه. یعنی خودشون این متن رو در بخش توضیحات کوتاه بصورت دستی مینویسند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 چرا خودکار میزنه شما اگه به یکی از محصولاتش سر بزنید و قسمت ویژگی ها با توضیحات کوتاهشو نگاه کنید کاملا نشخصه خودکار چون حتی یک واو هم اینور اونور نشده حتی خود ویژگی هم اورده و بعد مشخصه ویژگی رویک نگاه بندازین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .