omid.in ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 سلام من میخوام پرستا از 1.5.4.1 به 1.5.6.2 ارتقا بدمباید چکار کنم؟آیا کلا این کار معقول هستماژولها از کار نمی افته ؟قالبم خراب نمیشه؟درگاه مشکل دار نمیشه ؟اصلا چیزی بهش اضافه میشه ؟ فایده داره ؟ممنون از پاسخ گوییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 توصیه میکنم بجای ارتقا به 1.5.6 به 1.6.0.6 ارتقا بدیدالبته با ارتقا هم قالب و هم ماژول های غیر پیش فرض ممکنه از کار بیوفتندرگاهتون هم اگه ماژول سازگار با نسخه جدیدش موجود باشه میتونید نصب کنید جداگانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 سلام خسته نباشیدمن میخوام پرستا از 1.5.4.1 به 1.5.6.2 ارتقا بدممیشه راه حل های ارتقا رو بگید؟آیا باید دوباره مراحل نصب پرستاشاپ رو انجام بدم؟ و بعد تم رو کپی کنم؟ در این صورت تکلیف دیتابیس فعلی من چی میشه با کلی محصولات و یوزر و کلی ست کردن تنظیمات!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 پیشنهاد می کنم به نسخه 1.6 ارتقا بدین و با نسخه 1.5 خداحافظی کنینتاپیک آموزش ارتقا به نسخه 1.6 رو آقا بهمن نوشتن، مطالعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .