niyahel ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلام دوستان چطور میتونم کاری کنم محصولاتی که می زارم یا منو ها url فارسی بگیره سوال بعدی این من افزونه مپ گوگل رو نصب کردم یه صفحه اومده . الان من باید همه گزینه ها رو تیک بزنم ؟ کسی میتونه توزیح بده ؟ http://up.persianscript.ir/uploads/a13d-20202020.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 با سلامبه بخش seo و url ها برید و url محلی رو فعال کنیدبرای ساخت نقشه هم مواردی رو که نمیخواهید در گوگل ایندکس بشه تیک بزنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 درست متوجه شدم ؟؟؟ اونایی رو که نمیخوام ایندکس بشه ؟ یعنی اگه تیک نزنم همه ایندکس میشه ؟؟؟کدوما ایندکس نشه بهتره ؟ با سلامبه بخش seo و url ها برید و url محلی رو فعال کنیدبرای ساخت نقشه هم مواردی رو که نمیخواهید در گوگل ایندکس بشه تیک بزنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 با سلامبهتره هیچ کدوم رو تیک نزنید تا همه ایندکس بشنبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .