eszmath ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلام و درودببخشید برای اینکه وقتی یه شاخه رو باز میکنی تصویرش رو نشون بده(مثل گالری صفحه اول) باید چیکار کنم؟توی ویرایش شاخه رفتم تصویر رو اضافه کردم.اما توی سایت نمایش داده نمیشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 یعنی چی گالری صفحه اول؟ از شاخه ها فقط یک تصویر نشون داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 نمیدونم توی دمو دیدین یا نه.وقتی یه شاخه رو باز میکنیم، یه تصویر توی صفحه نشون میده.زیرش هم یه توضیحات در مورد اون شاخه. الان من اون تصویر که بصورت پیشفرض بود رو پاک کردم.الان هرچی سعی میکنم تصویر دلخواهم رو بذارم نمیشه!تصویرش رو میذارم.ملاحضه بفرمایید.تشکر http://upload7.ir/imgs/2014-12/94252421761362772873.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلامدر قالب پیشفرض این تصویر وجود داره و ممکنه در قالب شما وجود نداشته باشه.آدرس سایتتون رو هم که ندادید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلامتوی قالب من هم بود.اشتباها حذفش کردم. اما الان هرکاری میکنم که یه تصویر دیگه بذارم فایده نداره! تصویرو نشون نمیدهآدرس سایت: delsam.irسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلامقالب شما خاص هست و باید با طراحتون مشورت کنیدممکنه از تنظیمات قالب قابل تنظیم باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .