eszmath ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلامعذرمیخوام کسی میدونه چطور میتونم یه ستون دیگه به 3تا ستون موجود در فوتر سایت اضافه کنم و چندتا لینک براش تعریف کنم؟(الان ستون چهارم برای شبکه های اجتماعیه.که اونو غیرفعالش کردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 باید ماژول مورد نظرتون رو هوک کنید اونجا. اگر پهناش متغیر باشه میره تو ستون چهارم در غیر این صورت میره پایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 ممنونم از پاسختون.من خودم بلد نیستمآدرس سایتم رو بدم میتونین زحمتشو بکشین؟ مبلغش رو هم هرچی باشه پرداخت میکنم. البته چن تا تغییر دیگه هم میخوام بدم.اگه میتونین همه شو با هم اعلام هزینه کنید تا خدمتتون پرداخت کنم.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام.از بحش تیکت درخواست خودتون رو اعلام کنید تا برآورد هزینه بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .