amin7x ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلام دوستانیکی از مشتری های در هین خرید با مشکلی مواجه میشه که میگه من وقتی به صفحه پرداخت رفتم مبلغ را پرداخت کردم اما وقتی از درگاه پرداخت برگشتم روی فاکتورم نوشته بود پرداخت مشکل داره. من برسی کردم دیدم پول به حسابم امده اما فاکتور مبلغ ببشتری را درخواست کرده و چوپ مبلغ پرداخت شده کمتر است روی فاکتور ارور امده. حالا مپ چطوری اون فاکتور رو اصلاح کنم و همچنین چگونه از مشتری ما به التفاوت رو به صورت آنلاین بگیرم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 از کدوم ماژول استفاده میکنید؟ آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 از کدوم ماژول استفاده میکنید؟ آدرس سایتتون؟از ماژول زرینپال استفاده میکنم.آدرس سایتم begoochi.com هستش.با مشتریم که صحبت کردم متوجه یک مشکل شدم.من محصولی دارم همراه با تخفیف که این تخفیف در سایت 11:50 دقیقه تمونم میشده، مشتری من ساعت 11:48 خریدش رو شروع کرده ولی ساعت 11:51 خریدش رو به اتمام رسونده به خواطر همین فاکتور در ساعت 11:50 دقیقه تغییر قیمت داده و برگشته به قیمت تخفیف نخورده.میشه بگید من چکار کنم که فاکتور رو اصلاحش کنم؟ممنونعکس وضعیت فاکتور:http://up.vbiran.ir/uploads/20685141905348213927_Untitled-2.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 فکر نمیکنم راهی بجز ساخت بن تخفیف داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 البته میتونید یک سفارش دستی هم با نام مشتری ایجاد کنبد و بهش اطلاع بدید پرداخت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 البته میتونید یک سفارش دستی هم با نام مشتری ایجاد کنبد و بهش اطلاع بدید پرداخت کنه میشه این مورد رو آموزش بدید؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلاماگه پول به حسابتون اومده، به مبلغ همون پول ، یه کوپن تخفیف برای همون محصول و همون مشتری ایجاد کنید و بهش بدید تا دوباره خرید کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 سفارش ها قابلیت ویرایش دارندکافیه در مقابل نام محصولات موجود در سفارش ویرایش را بزنید و قیمت را تغییر بدین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 با سلاممن هم گاهی به این مشکل برمیخورممینویسه اخطار پرداخت n تومان به ازای n تومانولی پول به حساب واریز میشود.از درگاه بانک ملت استفاده میکنم و نسخه پرستا 1.5 است.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 علت این مشکل تخفیف در سفارش هست. چون تبدیل به ریال میشه و گرد میشه مشکل به وجود میاد. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .