moghimi ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 با سلام به دوستانسایت خودم رو در سایت w3c تست کردم یه قسمت داره تحت این اسم: Validating CSS Style Sheetsکه 107 تا ارور داره، یه لیست بلند هم هست که موارد ارور رو گفته، یه لیست هم صحیح ها رو گفته ( ظاهراً)، از همین قسمت اخر باید اون ارور ها رو رفع کرد؟و اینکه چقدر رفع این ارورها تاثیر داره؟و خود سایت هم یه پیغام Passed, 1 warning(s) داد، هر جا رو نگاه کردم جای این ارور رو ندیدم، که کجاست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 زیاد مهم نیست ولید بودن کامل چون پرستا ماژولاره و هر ماژول جدیدی که اضافه کنید باید مجدد ولید کنیدخطاها رو باید از همون لیست مطالعه و اصلاح کنید دیگه منظورتون رو متوجه نشدمرفع خطا قطعا بدون تاثیر نیست ولی از نظر سئو تاثیر چندانی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .