سلطانی ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلام به همگی من وقتی می خوام تو بخش شاخه ها تصاویر بند انگشتی رو اضافه کنم با پیغام زیر مواجه میشم. JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data تصویر:http://s1.img7.ir/S04LD.jpg ممنون میشم راهنماییم کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید و مجددا تست کنید.اگه خطایی نشون نداد نیاز به بررسی فنی داره و احتمالا محدودیت یا خطای دسترسی در هاستتون باعث این خطا میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 سلامممنون از راهنماییتون.ماژول بخش شاخه ها رو تنظیم مجدد زدم برطرف شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamaliqqq ارسال شده در اسفند 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2015 سلام خدمت تمام دوستان عزیزچرا من توی قسمت شاخه هام (کاتالوگ/شاخه ها/)گزینه تصویر بند انگشتی رو ندارم؟ فقط همون تصویر رو دارم...نسخه پرستام هم 1.6.1 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 یکبار باید شاخه رو ذخیره کنید سپس اون گزینه نمایش داده میشه (میتونید کلید ذخیره و ماندن رو بزنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamaliqqq ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 یکبار باید شاخه رو ذخیره کنید سپس اون گزینه نمایش داده میشه (میتونید کلید ذخیره و ماندن رو بزنید) با تشکر از شما به خاطر وقتی که گذاشتینمن شاخه هام ذخیره شدن ، زیر شاخه هم دارم، ولی این گزینه نمایش داده نمیشه، نه توی شاخه ها و نه زیر شاخه ها ،ممکنه از جایی غیر فعالش کرده باشم؟یا ممکنه به قالب مربوط باشه ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 بخش مدیریت ارتباطی با قالبتون نداره. میتونید تیکت بذارید برای بررسی فنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamaliqqq ارسال شده در اسفند 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 بخش مدیریت ارتباطی با قالبتون نداره. میتونید تیکت بذارید برای بررسی فنی بخش شاخه ها رو تنظیم مجدد کردم درست شد و گزینه تصویر بند انگشتی اضافه شد. ولی الان هر عکسی اپلود میکنم نمایش نمیده با هر سایزی .میشه راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2015 از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .