eszmath ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلاممن خیلی وقت گذاشتم تا اینکه گزینه ها رو برای مشخصه ها تعریف و مقداردهی کردم.بیشتر از 10 روز!آیا راهی هست که بتونم اون گزینه ها و مقادیر رو از مشخصه ها به ویژگیها انتقال بدم؟ هزینه شو هم پرداخت میکنم.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 از حضور همه عذرخواهی میکنم، کسی نیست بتونه بنده رو راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 به بازارچه مراجعه کنین و ثبت درخواست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 این گونه درخواست های زمان بر در بازارچه انجام نمیشه چون باید دستی تک تک اون ها رو انتقال بدید به ویژگی ها و راه خودکار نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .