shmata ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 در صفحه جزئیات محصول در حالت عادی باید 3 تا عکس نمایش بدهد ولی برای من این طور نیست خیلی بیشتر نمایش میده لطفا مشاهده کنیدراه حل این مشکل چیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2012 این بستگی به قالب شما دارهدر همه قالبها این طور نیستدر قالب پیش فرض 3 عکس رو نشون میده و مابقی به صورت اسکرول هستند.این قالب هم چند مشکل کوچیک در راست چین شدن داره تا درست بشه. اما همه عکسها رو نشون میده و اسکرول نداره ظاهراً نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 بله اسکرول ندارد و من هم میخواهم همین مشکل رو برطرف کنم در قالب پیش فرض از یک فایل به نام product.js این عمل اسکرول شدن انجام میشود بنده این فایل را اضافه کردم و در product.tpl فراخوانی شده اما مشکل اسکرول نشدن همچنان پا برجاستالبته این امکان وجود دارد که با css , پنها و ارتفاع آنرا محدود کرد ولی میخواهم اصولی مشکلش حل شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 فایل product.tpl رو با همین فایل در قالب پیش فرض مقایسه کنید و بخش های حذف شده رو برگردونید.در بخش views block باید تغییرات رو ایجاد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .