fmmajd ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 سلاممن میخوام قالب ایمیل های سایتمو تغییر بدم. بعد مثلا تو ایمیلی که بعد از سفارش فرستاده میشه، یه جدول هست و توی اون جدول قسمتی که محصولات لیست میشنو با{items}نشون داده.من میخوام بدونم امکانش هست آیم ها رو با جزئیات جدا کنم؟ یعنی خودم بیام مثلا سه تا ستون درست کنم، تو اولی بگم اسمش باشه، تو دومی قیمت و تو سومی تعداد. الان خود پرستا اینکارو میکنه ولی من میخوام خودم جداشون کنم.اگر هم نمیشه، میشه بگید تو کدوم فایل پرستا متغیرایی مثل آیتمز تعریف شدن؟ من mail.php و paymentmodule.php رو پیدا کردم که یه سری متغیرارو داشتن، ولی این آیتمز نبود تو هیچکدوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 بله میشه ولی باید اصولش رو بلد باشین!قالب های ایمیل در پوشه به همین اسم هستن و بر اساس انواع مختلف لیست شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 بله میشه ولی باید اصولش رو بلد باشین!قالب های ایمیل در پوشه به همین اسم هستن و بر اساس انواع مختلف لیست شدنممنون با فرض اینکه اصولو بلدم، میشه بگید چه طور؟منظور من قالب ایمیل ینست، من متغیرارو میخوام و این که چه طور تغییرشون بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 منظور شما از متغیر رو متوجه نشدم!شما مگه نمیخواین مثلا به جای دو ستون سه ستون داشته باشین؟اگر اینجوری میخواین که اصلا ربطی به متغیرها نداره و اصلا کاربردی نداره شما متغیرها رو تغییر بدین!در متغیرها اسامی محصول،قیمت،تعداد و غیره قرار داره و مشخصا نباید تغییر بکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 منظور شما از متغیر رو متوجه نشدم!شما مگه نمیخواین مثلا به جای دو ستون سه ستون داشته باشین؟اگر اینجوری میخواین که اصلا ربطی به متغیرها نداره و اصلا کاربردی نداره شما متغیرها رو تغییر بدین!در متغیرها اسامی محصول،قیمت،تعداد و غیره قرار داره و مشخصا نباید تغییر بکنهخیر من نمیخوام تعداد ستونا رو عوض کنم.ببینید الان اون قسمتی که محصولات لیست میشن با {items}مشخص شده. بعد این آیتمز توش اسم و تعداد و قیمت واحد و قیمت کل و شماره مرجعو داره. من میخوام به هرکدوم اینا جدا دسترسی داشته باشم. یه جوری مثلا{items.name}مثلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 کافیه ابتدا به فایل php مربوطه مراجعه کنید و ببینید این متغیر روچطوری تعریف کردهسپس اگر آرایه باشه میتونید به روشی که گفتین استفاده کنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 کافیه ابتدا به فایل php مربوطه مراجعه کنید و ببینید این متغیر روچطوری تعریف کردهسپس اگر آرایه باشه میتونید به روشی که گفتین استفاده کنین Sent from my Xperia using Tapatalk proممنونکدوم فایله؟ من mail.php و paymentmodule.php رو پیدا کردم که یه سری متغیرارو داشتن، ولی این آیتمز نبود تو هیچکدوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 فکر میکنم باید در ordercontroller یا parentordercontroller.php باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .