MoReNu ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 سلام و وقت بخیرمدیران عزیز می خواستم بدونم این سایت در صفحه محصولات و در تب قیمت و مشخصات فنی از چه ماژولی برای درج جدول گرافیکی استفاده کرده؟http://damatajhiz.com/products/113/%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 این اصلا پرستا نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 چطور میشه جداول رنگی ساخت بدون اون لینکها ایا میشود کمی ویرایش کرد قسمت محتوای متنو تا بتوان از ورد و اکسل مستقیما مثل قدیم جداولو وارد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 تا به حال تست نکردم ولی تا جایی که یادمه چندتا از کاربران نوشته بودن شکل و شمایل گرافیکیش از بین میره توی صفحه محصول. اما اگر بشه باشید جداولتون رو inline گرافیک بدید به این معنی که سورس html اش رو باز کنید و بالفرض اگر دارید تغییرش بدید به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 این اصلا پرستا نیستسلامتوی این تاپیک اکثر دوستان گفتن که پرستاشاپ هست و از قالب لئو مترو با تغییرات زیاد استفاده کرده: http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=62258 بهر حال ادمین عزیز من چطوری می تونم در توضیحات محصولاتم چنین جدولی درج کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 admin جان من همچنان منتظر راهنمایی شما هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 تا جایی که من میدونم روی نسخه 1.5 میشد جداول گرافیکی اضافه کرد و نسخه پرستا شاپ ایشون هم 1.5 هست اگه از قالب مترو استفاده کرده باشنبرای نسخه 1.6 راهی نیست استفاده از ماژول یا ویرایش قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .