morteza98 ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 سلامچجوری متونم فقط خودم فروشگاه رو درحالت آفلاین ببینم تا تغییراتی که اعمال کردم رو درست و غلطش رو تشخیص بدم .؟! واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 یعنی چی؟ عنی تغییرات اعمال کنین اما برای کاربران دیده نشه؟اگر منظورتون اینه که نمیشه مگر این که فروشگاهتون رو روی حالت تعمیر بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در فروردین 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 یعنی چی؟ عنی تغییرات اعمال کنین اما برای کاربران دیده نشه؟اگر منظورتون اینه که نمیشه مگر این که فروشگاهتون رو روی حالت تعمیر بذاریدببینید فروشگاهم الان درحالت تعمیره .. الان میخام تغییراتی ( مثل اضافه کردن محصول ، تغییر ماژول .. ) روش انجام بدم اما میخوام فقط تغییرات رو خودم ببینم تا کار بصورت نهایی آماده دیدن عموم بشه.یعنی چی؟ عنی تغییرات اعمال کنین اما برای کاربران دیده نشه؟اگر منظورتون اینه که نمیشه مگر این که فروشگاهتون رو روی حالت تعمیر بذاریدآقا خودم پیدا کردم ممنون.. باید آی پی تغییرات رو پر میکردم .. واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .