ظهیر ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 پیام: با عرض سلام و خسته نباشیدمن در نصب پرستا شاپ به مشکل برخوردم لطفا کمک کنیددرنصب در بخش پیکربندی سیستم گزینه موتور پایگاه داده (innoDB , myisam)وجود ندارد.چیکار کنم؟؟؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2015 آدرس پایگاه داده رو باید بذارین : localhost نه اسم دامنه . ( اولین فیلد منظورم هست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ظهیر ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 سلام خیلی ممنون از راهنماییتون ولی اونو نوشتم فقط واسه امتحان.با لوکال هاست نصب میکنم.اون قسمت موتور پایگاه داده نمیاد نمیدونم چرا ؟؟؟!بعدم که نصب شد تصاویر محصولات علامت سوال میاد (محصولات پیش فرض پرستا 1.6) خودمم اضافه میکنم بازم علامت سوال میاد جای تصویر.اینم بگم تو قسمت مدیریت نشون میده عکسارو ولی تو خود سایت نشون نمیدهممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 سلام خیلی ممنون از راهنماییتون ولی اونو نوشتم فقط واسه امتحان.با لوکال هاست نصب میکنم.اون قسمت موتور پایگاه داده نمیاد نمیدونم چرا ؟؟؟!بعدم که نصب شد تصاویر محصولات علامت سوال میاد (محصولات پیش فرض پرستا 1.6) خودمم اضافه میکنم بازم علامت سوال میاد جای تصویر.اینم بگم تو قسمت مدیریت نشون میده عکسارو ولی تو خود سایت نشون نمیدهممنون میشم راهنمایی کنیدتو نسخه 1.6 دیگه امکان انتخاب موتور نیست ، خودش انتخاب میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ظهیر ارسال شده در فروردین 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 خیلی ممنون من تو لوکال امتحان کرده بودم فقط.مهندس من تو انجمن خیلی گشتم همه اون گفته های دوستان رو انجام دادم ولی باز نشد.(همون مورد که عکس ها علامت سوال میان)ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی درگیرم کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 خیلی ممنون من تو لوکال امتحان کرده بودم فقط.مهندس من تو انجمن خیلی گشتم همه اون گفته های دوستان رو انجام دادم ولی باز نشد.(همون مورد که عکس ها علامت سوال میان)ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی درگیرم کردهلینک بومی رو غیرفعال کنید از بخش تنظیمات / سئو . هاست شما پشتیبانی نمیکنه احتمالا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ظهیر ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 لینک بومی رو غیرفعال کنید از بخش تنظیمات / سئو . هاست شما پشتیبانی نمیکنه احتمالا .ممنون دوست عزیز گزینه ی url آشنارو غیر فعال کردم حل شد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash325325 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 منم همین مشکلو دارم توقسمت پایگاه داده اسم سایتمومینویسم اتصال برقرار نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 تو قسمت پایگاه داده اسم سایتتون رو مینویسید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash325325 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 نه localhostمینویسیم یوزر و پس دیتابیسمو میزنم نمیشه چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 ممکنه سرورتون localhost نباشه از مدیر سرورتون سوال کنید (اگر از نام دیتابیس، یوزر و پس مطمئن هستید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلامبه احتمال زیاد اشتباهی در تایپ نام دیتابیس و یوزر و پسورد دارید. با اینحال اگه فکر میکنید که اشتباه نزدید، به جای localhost از 127.0.0.1 استفاده کنید شاید مشکل حل بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .