l36320 ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 با سلاممن لیست محصولات رو تو فایل اکسل دارم ، اسم محصول و تعداد موجودیایا میشه انبار پرستا شاپ رو با فایل اسکل سینک کرد؟ یعنی هر تغییراتی که تو فایل اکسل بدم تو انبار لحاظ بشهپرستا شاپ این قابلیت رو داره یا نیاز به ماژول مخصوص داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 خیر مگر این که نرم افزار انبارداری یا حساب داری داشته باشید که بشه وب سرویس پرستا رو روش استفاده کردبرای کار با اکسل هم میتونید از ماژول های افزودن یا ویرایش گروهی محصولات استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 نرم افزار حساب داری هم دارم و میتونم محصولات رو اونجا وارد کنم و از اونجا مدیریت کنمدر موزد وب سرویس پرستا اگه ممکنه یه راهنمایی کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 توی بازارچه پیام بدید برای اطلاعات بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .