morteza98 ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلامنرخ تبدیل پیشفرض من تومان هست و بعضی وقتا که از ریال استفاده میکنم میبینم قیمتای عجیبی نشون میده و متوجه میشم که نرخ تبدیل تغییر کرده .. دلیلش چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلامنرخ تبدیل که خوربخود تغییر نمیکنه. احتمالا اشتباه تنظیم کردید یا روی لینکی که در اون صفحه وجود داره کلیک کردید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در فروردین 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلامنرخ تبدیل که خوربخود تغییر نمیکنه. احتمالا اشتباه تنظیم کردید یا روی لینکی که در اون صفحه وجود داره کلیک کردید موفق باشیدخود بخود تغییر کرده دیگه .. تو جست و جوهایی هم که تو این انجمن کردم یکی دونفر هم همچین مشکلیو داشتن که باید دستی نرخ تبدیل رو درست میکردن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 تنها وقتی خود به خود به روز میشه که کران تنظیم کرده باشید. در غیر این صورت ممکن نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 تنها وقتی خود به خود به روز میشه که کران تنظیم کرده باشید. در غیر این صورت ممکن نیست Sent from my Xperia using Tapatalk proمنظورتون رو واضحتر میگید ؟! کجارو تنظیم کرده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 ماژول cronjob یا تنظیم کران در هاستاگر خودکار باشه بازهم تکرار میشه در غیر این صورت خودتون کلیک کردین روی لینک و یادتون نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 ماژول cronjob یا تنظیم کران در هاستاگر خودکار باشه بازهم تکرار میشه در غیر این صورت خودتون کلیک کردین روی لینک و یادتون نیست Sent from my Xperia using Tapatalk proتنظیمش نکردم .. اگه غیر فعالش کنم اتفاقی که نمیوفته ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .