m0stafa ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 با سلام هر کاری میکنم نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم، لطفا یکی کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 الان واقعا انتظار دارید چه کمکی بهتون بکنیم؟ آدرس سایت؟از کی اینجوری شد؟نمیتونم وارد شم یعنی چی؟خطا میگیرید؟لطفا دقیق شرح بدید وقتی سوالی میپرسین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 منم همین مشکلو دارم تو رو خدا یکی کمک کنهمن فروشگاهم هنوز روی local هست، ماژول ssl و همینجوری وارد کردم ولی هیچ اطلاعات و آدرس و... ندادم بعدم یادم رفت غیر فعال کنم الان نمی تونم وارد مدیریت بشم میگه همجین کارمندی نداریم یا پسورد اشتباهه در صورتی که مطمئنم درسته و ایمیل هم برام نمیکنه پسورد جدیدو پایینش هم مینویسه:SSL فعال شده است ، گرچه IP شما مجاز به استفاده از حالت غیر امن نیز می باشد (نگهداری یا IPهای محلی) خلاصه حسابی گیر کردم خیلی فوریه تو رو خدا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
minamohamadirad ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ادمین های عزیر جواب بدین لطفا :s نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ماژول ssl؟اگر با فعال کردن ماژول خاصی فروشگاهتون به مشکل خورد میتونید از جدول PS_Modules دیتابیس اسم ماژول مورد نظر رو پیدا و حذفش کنید (البته توجه داشته باشید که تمام اطلاعات اون ماژول از بین میره)اگر باز هم موفق به ورود به مدیریت نشدید آموزش تعویض گذرواژه رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .