farbod.de ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 من یه مشکلی دارم میخواستم ببنیم کسی میدونه چطوری رفعش کنم؟من نایس شاپ 2 دارم و داخل یکی از محتواهاش یه iframe گذاشتم و سایزش با رزولیشن من خوبه ولی مانیتورای واید یا رزولیشنای دیگه یجور دیگه نمایشش میدن و خراب میشهکسی میدونه چیکار کنم iframe تغییر نکنه با تغییر رزولیشن؟میخوام بلوکش مثل ویژه های تغییر نکنه سایزشیعنی طول و عرض بلوک ثابت باشه در حالت ریسپانسیو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 سلاماولا آدرس سایتتون ؟در ثانی استفاده از آیفریم کاملا منسوخ شده و سئو سایت شما رو ضعیف میکنه.همچنین شما دارید آیفریم رو با یه اسلایدر مقایسه میکنید که هیچ ربطی به هم ندارند.در نهایت سایت اگه ریسپانسیو هست، معنیش اینه که باید اندازه ها تغییر کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 سلاماولا آدرس سایتتون ؟در ثانی استفاده از آیفریم کاملا منسوخ شده و سئو سایت شما رو ضعیف میکنه.همچنین شما دارید آیفریم رو با یه اسلایدر مقایسه میکنید که هیچ ربطی به هم ندارند.در نهایت سایت اگه ریسپانسیو هست، معنیش اینه که باید اندازه ها تغییر کنند موفق باشیدمن یک اسلایدر تایمردار ساختم و نمیدونم چجوری بایارمش تو قالب واس همین از iframe استفاده کردمwww.dragonstore.ir راه حلی داره این اسلایدرو بیارم تو صفحه و هی کوچیک بزرگ نشه دورش؟؟؟اگه میخواین منظورمو بهتر بفهمید اینکارو کنیدتو صفحه بسته به رزولیشن صفحتون زوم اینو اوت کنید browser رو تا تو اون دیو iframe کامل بپوشونه و وقتی زوم اوت کنید که رزولیشن بیشترشه دورش خالی میشه یعنی تغییر میکنه!!! ولی بقیه کادر و اینای قالبو ببینید همشون عرضشون ثابت میمونه میخوام همونجوری ثابت بمونه مثل بقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .