tenderboy ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 با سلاممن قبلا از یه cms استفاده کردم . بازدیدم بد نیست و رنک 4000 هم دارمالان دارم روی این دامنه پرستا شاپ رو نصب می کنم ولی هنوز آپلود نکردم . چون روی هاست جدید هست و آدرس url های محصولات قبلیم عوض میشه یه مشکل بزرگ برای گوگل و ورودی هام میشه و این چند وقتی که روی سئو کار کردم .راهکار چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 اگر طوری محصولات و شاخه ها رو تعریف کنید که آیدی یکسان با فروشگاه فعلی شما داشته باشند میتونید ریدایرکت کنید بدون مشکلپس از تعریف محصولات اگر خواستید از طریق بازارچه تقاضا بدید با هزینه اندکی براتون انجام میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در فروردین 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 اگر طوری محصولات و شاخه ها رو تعریف کنید که آیدی یکسان با فروشگاه فعلی شما داشته باشند میتونید ریدایرکت کنید بدون مشکلپس از تعریف محصولات اگر خواستید از طریق بازارچه تقاضا بدید با هزینه اندکی براتون انجام میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از پاسختونیعنی من محصولاتم رو تعریف کنم فقط قبل اینکه بخوام سایت رو آپ کنم درخواست بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2015 شما فروشگاه رو در یک فولدر یا دامنه دیگه نصب کنیدمحصولات و شاخه ها رو با شناسه یکسان تعریف کنید و سپس درخواست بدیدترجیحا چند محصول و شاخه که تعریف کردین اطلاع بدین تا بررسی و نحوه کار براتون شرح داده بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .