mohamedx6 ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 سلامامروز مشتری با من تماس گرفت و جویای سفارش ثبت شدش شده بود ومنم با کمال تعجب به مشتری گفتم که با هاشون تماس می گیرمبعد از تحقیقاتی که انجام دادم دیدم پول واریز شده اما سفارش مشتری به عنوان سبد خرید ناموفق ثبت شده بود خودم احتمال میدم بعد از ثبت سفارش و خروج از صفحه بانک مشتری منتظر باز شدن صفحه فروشگاه نشده و صفحه را بسته در نتیجه سفارش هم ناموفق ثبت شده. نظر شما چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 زمانی این اتفاق می افته که اطلاعات ارسال از سمت بانک به فروشگاه به درستی انجام نشه. اگر پول اومده به حسابتون وضعیت سفارش مشتری رو اصلاح کنیدماژول بانکیتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 احتمالا شما از ناژول پی لاین اشافاده می کنید اگر اینطور است باید بگم این ماژول با ۱۰۶ مشکل دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در فروردین 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 بله از پی لاین استفاده می کنمراه حل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 راه حلی نداره فعلا انجمن دنبال رفع این باگ می باشد و تا اون زمان از ماژول دیگری استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .