salambaba.com ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلام خطا هنگام ویرایش مازول پیکربندی قالب مشکل از کجاست؟ [PrestaShop] Fatal error in module themeconfigurator:Call to undefined method Tools::purifyHTML() نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 به روز کردید ماژولش رو؟ این خطا مربوط به تنظیمی به نام HtmlPurify هست که در نسخه 1.6.0.9 به بعد اضافه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در فروردین 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 بروز کردم.باید چی کار کنم.اگر ماژول رو حذف کنم.و نسخه قدیمی رو جایگزین کنم درست میشه؟این ارور مربوط به چی است دوست گرامی؟3 خطا [autoupgrade] خطایی در فایل Config پیدا شد: Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body[autoupgrade] خطایی در فایل Config پیدا شد: Opening and ending tag mismatch: body line 3 and html[autoupgrade] خطایی در فایل Config پیدا شد: Premature end of data in tag html line 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 محتویات ماژول قدیمی رو در پوشه modules جایگزین کنید واسه این ماژولاون خطا مربوط به ماژول autoupgrade هست. غیر فعال کنید ماژولشو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 سلامماژول اتوآپگرید رو اول غیرفعال کردم بعد از بوجود اومدن این مشکل پاک کردم .به این مشکل برخوردم : [autoupgrade] خطایی در فایل Config پیدا شد: Extra content at the end of the document و نیمی از ماژول ها نمایش داده نمیشن تو صفحه ماژول ها ، چیکار کنم درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 الان متوجه شدم که ماژول ها همه به نظر میرسه پاک شدن ! اما همه چی به درستی کار میکنه فقط باید برم رو نصب کلیک کنم تا بتونم ماژول رو کانفیگ کنم ؟ میشه درستش کرد یا دونه دونه باید اینکارو انجام بدم ؟ویرایش : نصب نمیشن میگه ماژول نصب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 سلامحل شد به کار کسی نمیاد دوست عزیز. لطفا وقتی مشکلی حل میشه ، راه حل رو بنویسید برای بقیه دوستان.مشکل صفحه ماژولها مربوط به اختلال در کش هست و با خالی کردن کش از بخش پارامترهای پیشرفته>>کارایی حل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arman_gts ارسال شده در فروردین 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2016 سلامحل شد به کار کسی نمیاد دوست عزیز. لطفا وقتی مشکلی حل میشه ، راه حل رو بنویسید برای بقیه دوستان.مشکل صفحه ماژولها مربوط به اختلال در کش هست و با خالی کردن کش از بخش پارامترهای پیشرفته>>کارایی حل میشه موفق باشیدعذرخواهی میکنم پست رو ندیده بودم . بنده لینک گذاشتم شما روی حل شد کلیک کنید اونوقت به صفحه جواب هدایت میشید . لینک که واضح هست ابی شده Sent from my SM-N910C using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .