maymay198421 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز / بنده قصد دارم گوگل آنالیتیک یا همون وب آنالیتیک رو کدشو توی سایتم بزارم که بتونم هم سئو سایتم رو تقویت کنم و هم آمار وب آنالیتیک رو داشته باشم ولی وقتی سئو دکتر (افزونه موزیلا) رو فعال می کنم میزنه که در قالب سایتم پیدا نکرده در صورتیکه با ماژول html box کد متا تگ رو داخلش ماژول html box قرار دادم و verify هم کردم ولی وقتی سئو دکتر رو فعال می کنم میگه پیدا نمی کنم. حالا آیا روشی که رفتم درسته برای وب آنالیتیک رو فعال کنم یا نه کار دیگه ای باید انجام بدهم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 نیازی به ماژول جدا ندارید. خود پرستا ماژول analytic رو داده و کافیه در جستجو بزنید تا پیداش کنید و کد عددی شناسه شمارگیر رو واردش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 دانوش جان با اضافه کردن اون Tracking ID دیگه نیازی به کپی پیست کردن اون کد جاوا اسکریپت توی تمپلیت ها نیست ؟یا اینکه باید جفتش رو انجام بدیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 سلامگذاشتن کد کفایت میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .