almarket.ir ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 سلام وقتی می خوام سایتم رو آپدیت کنم خطای زیر رو میده چطور آپدیتش کنمhome/sourceir/domains/source83.ir/public_html/admin8659/autoupgrade/latest نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 این خطا نیست دوست من. عکس بگیرید و پیوست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در فروردین 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 این خطا نیست دوست من. عکس بگیرید و پیوست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 این خطا نیست دوست من. عکس بگیرید و پیوست کنید اینم عکسش هست که گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 به نظر میرسه افزونه zip در هاست شما فعال نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در فروردین 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 سلام هاست من از نوع direct admin هستش این افزونه رو چطور فعال کنم ولی توی فایل منیجر یه بخش فشرده ساز و از حالت فشرده خارج کردن کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 فعال کردنش دست شما نیست و ربطی به اون بخش فایل منیجر نداره. باید به مسئول سرورتون اعلام کنید براتون فعال کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در فروردین 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 سلام ولی به هاستم اعلام کردم گفتن افزونه zip از قبل فعال بوده ولی پیام خطا در لحضه ی آپدیت بازهم وجود داردفعال کردنش دست شما نیست و ربطی به اون بخش فایل منیجر نداره. باید به مسئول سرورتون اعلام کنید براتون فعال کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 پس احتمالا دسترسی پوشه ای که اعلام کرده مناسب نیست و قابل نوشتن نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .