admin ارسال شده در فروردین 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2012 با استفاده از این ماژول پرستا شاپ یک گردونه یا به عبارتی اسلایدر برای محصولات خود در صفحه ی اصلی به صورت سه بعدی چرخشی خواهید داشت داشت که بسیار سبک بوده و جلوه ای زیبا به فروشگاه شما میبخشد!این ماژول کاملا رایگان میباشد و با نسخه ی 1.4.4.1 پرستا شاپ سازگار است برای دریافت رایگان این ماژول از بازارچه کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 از دوستان کسی این ماژول رو تست کرده بنظر میاد مشکل داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 بنده روی لوکال تست کردم و درست کار میکنه. چه مشکلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 چرخش نداره مهرشاد ثابت وایمیسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2012 چرا شما مثلا روی یکی از عکس های پشتی کلیک کن خودش میچرخه اتوماتیک و میاد جلو. من اول فکر میکردم باید بکشی عکس رو با موس اما بعد فهمیدم باید یک بار کلیک کنی روی عکس های پشتی تا بچرخن :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 دوستان آیا امکانش هست که بجای محصولات شاخه ها را نمایش بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 بله امکانش هست ولی باید برنامه نویسی بشه . تا چند روز دیگه یه مآزول جالب و حرفه ای برای شاخه ها در صفحه اصلی طراحی کرده ام که میذارم تو انجمن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 بله امکانش هست ولی باید برنامه نویسی بشه . تا چند روز دیگه یه مآزول جالب و حرفه ای برای شاخه ها در صفحه اصلی طراحی کرده ام که میذارم تو انجمن . من همچنان منتظرم دوست عزیز. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2012 جمعه یعنی همین فردا ماژول شاخه ها در صفحه اصلی به همراه یک قالب حرفه ای رایگان در بازارچه پرستاشاپ منتشر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در خرداد 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2012 با سلام خدمت ادمين جان ادمين جان من ميخاستم قيمت در گردونه محصولات نمايش داده نشه ودر قسمت پيكربندي اين امكان رو نداشت چطور ميتونم اينكار رو انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در خرداد 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2012 جمعه یعنی همین فردا ماژول شاخه ها در صفحه اصلی به همراه یک قالب حرفه ای رایگان در بازارچه پرستاشاپ منتشر میشهآقا این آب لب و لوچه ما خشک شد بس که منتظر موندیم. امروز شنبه هست ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2012 مثل اینکه شما خیلی عجله داری ، من میخواستم اینو همراه یه قالب با هم عرضه کنم با گرافیک بهتر ولی چون شما عجله دارید ماژول رو ضمیمه کردم دانلود کنید و نصب کنید تا شاخه ها در وسط صفحه اصلی فروشگاهتون ظاهر بشن . Homepage categories module.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در خرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2012 مثل اینکه شما خیلی عجله داری ، من میخواستم اینو همراه یه قالب با هم عرضه کنم با گرافیک بهتر ولی چون شما عجله دارید ماژول رو ضمیمه کردم دانلود کنید و نصب کنید تا شاخه ها در وسط صفحه اصلی فروشگاهتون ظاهر بشن . آقا بدجور لاوت گرم. عالیه. فقط اگه میشد زیرشاخه ها را هم نشون بده و قابلیت انتخاب شاخه ها و زیر شاخه ها جهت نمایش هم داشت عالی تر میشد.بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 اقا میشه کاری کرد قیمت نشون داده نشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 بچه هایی که استفاده کردن یه عکس بگذارن اگه امکانش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 بچه هایی که استفاده کردن یه عکس بگذارن اگه امکانش هست این قیمتش اعصابمو خورد کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shirazi ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 من یک مشکل با این ماژول دارم.من ست کردم که فقط از چند تا گروه نشون بده ولی اون بدون در نظر گرفتن تنظیمات از تمام گروه ها نشون میده!!روی یک گروه خاص هم تست کردم بازم نشد و از تمام گروه ها محصولات رو نشون میده. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 این ماژول باگ داره و باگش همینی هست که گفتید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad1441 ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 دوستان من اين ماژول رو نصب كردم.ولي بهتر بود به جاي چرخش دستي داراي چرخش خودكار بود (خودش ميچرخيد و هم كاربر ميتوانست بچرخاند)سوالي كه داشتم بنده ميخواهم اين ماژول رو در ابتداي سايت قرار بدهم اما ميخواهم كل عرض بالاي سايت را پركند.چطور ميتوانم اندازه ان(طول و عرض) را تغيير بدهم؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .