hotzero ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 با سلام خدمت دوستان قسمت ورود به حساب در هدر سایتم جاش تغییر کرده .لطفا راهنمایی کنید درستش کنمwww.rasakala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 کسی راهنمایی نمیکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلامیعنی خودبخود جاش تغییر کرده ؟باید به طراح قالبتون بگید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 من به پشتیبان فروشگاه زنگ زدم ایشون فرمودند موقعیت ها جابه جا شده که من نتونستم کاری انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلامخب طبیعیه. خودبخود که جابجا نشده ، حتما شما دستکاری کردید و پشتیبانی هم مسئول دستکاریهای شما نیست.یا باید به پشتیبانی قالبتون درخواست بدید تا با هزینه براتون درستش کنند یا خودتون برید به بخش جایگاهها و اون بخش رو جابجا کنید و جای اصلیش رو پیدا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 میشه راهنمایی کنید چه طوری میشه این کار رو کرد؟من نگفتم مشکل پشتیبان محترم استمن ازشون راهنمایی خواستم همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلام مجدداز بخش مدیریت >> ماژول >> جایگاهها ، ویرایش زنده رو انتخاب کنید. فکر میکنم راحتترین راه این باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 با تشکر از رامتین عزیزاین ویرایش زنده برای این کار جواب نمیده.لطفا اگه راهکار دیگه ای هست بفرماییدپرستا شاپ 1.6 هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 یکبار قالب رو روی پیش فرض بذارید و دوباره قالب فعلیتون رو انتخاب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 مشکل حل شد متشکرم از همه دوستانبیچاره شدم ادمین کل قالب به هم ریخت .وای خدا تو رو خدا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 بابا یکی کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلامدوست عزیز بهتر بود از اول اینکار رو به طراح قالبتون میسپردین با یه هزینه جزئی. الانم بهترین راه همینه.بازنشانی قالب ممکنه خیلی از تنظیمات رو از بین ببره و به حالت پیشفرض برگردونه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .