ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلام توی قسمت ماژول ها پیکر بندی قالب در قسمت راست و چپ نوشته هیچ آیتمی وجود ندارد من چه کار باید بکنمبا اینکه ماژول نماد نصب کردم نمایش داده بشود توی قسمت تنظیمات > قالب هم هم راست را فعال کردم هم چپ برای هرکدوم هم مقادیری نسبت دادم نماد توی صفحات زیر نمایش داده میشه ولی توی صفحه اصلی نمایش داده نمیشه مشکل اصلی من نمایش ندادن نماد توی صفحه اصلیه نمیشه دستی تو کدها دست ببرم اگر راهی داره لطفا یاد بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلامنماد تا فعال نشه نمایش داده نمیشهباید صبر کنید تا تائید بشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 ار جوابتون متشکرم یه سوال دیگه ایراداتی که نماد اعتماد از من گرفته گفته آدرست باید توی تماس با ما باشه چکار آدرس یه جای از سایت توی فوتر یا تماس با ما باید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 از طریق ویرایش فایل contact-form.tpl قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .