aliakbari1370 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلام.قالب من هم چپ چین و هم راست چین را پشتیبانی می کند ولی وقتی که نصب می کنم چپ چین است چگونه می توانم راست چین کنم؟لطفا راهنمایی کنید؟مراحل را ذکرکنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 اگر قالب استاندارد راستچین شده باشه خودش به صورت خودکار برای زبان های راستچین میره روی حالت راستچینآدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliakbari1370 ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 اگر قالب استاندارد راستچین شده باشه خودش به صورت خودکار برای زبان های راستچین میره روی حالت راستچینآدرس سایتتون رو بدیددر لوکال نصب کرده ام و قالب برای شرکت تم فورست است هم چپ چین و هم راستچین دارد و خود پرستاشاپ 1.6.0.6هم از همین سایت نصب کرده ام و دموی قالب هردو وضعیت را دارد.لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 الان وقتی روی زبان فارسی چک میکنید باز هم چپ چینه؟در بخش "بومی سازی->زبان ها" چک کنید که برای زبان فارسی گزینه RTL یا همون راست به چپ بودن علامت زده شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliakbari1370 ارسال شده در فروردین 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 الان وقتی روی زبان فارسی چک میکنید باز هم چپ چینه؟در بخش "بومی سازی->زبان ها" چک کنید که برای زبان فارسی گزینه RTL یا همون راست به چپ بودن علامت زده شده باشهچک کردم درست بود.ممکنه از خود اسکریپت باشه چونکه ماله یک سایت دیگست.وقالب سایت از زبان های انگلیسی و عربی rtl و آلمانی و فرانسه پشتیبانی می کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 شما که گفتید اسکریپت رو از همین سایت (سایت ما) دانلود کردید؟ قالبتون اصله؟ یا اونم از اون سایت دیگه خریدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلامدوست عزیز اگه قالب درست راستچین شده باشه با تغییر زبان بصورت خودکار جهتش تغییر میکنه . احتمالا مشکل از قالب شماست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .