alireza1375 ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 با سلام.امروز داشتم به سیستم پرستاشاپ کرم می ریختم(خخخخخ)، به یک مشکل عیجی برخورد کردم. فکر کنم باید این مشکل به تیم پرستاشاپ گزارش بشه.من یک سفارش دادم و به عنوان مهمان ثبت نام کردم و سفارش را دادم. مشکل از اینجا درست شد که من توانستم با همان ایمیل که به عنوان مهمان ثبت نام کردم به عنوان مشتری در سایت ثبت نام کنم.بعد وقتی امدم آدرس را وارد کنم همان آدرسی که به عنوان مهمان ثبت نام کرده ام را بهم نشان داده. یعنی اگر ایمیل x در سایت به عنوان مهمان ثبت نام کند کسی دیگر می تواند با همان ایمیل x به عنوان مشتری عضو شود با این تفاوت که آدرس عضو مهمان را برای مشتری عضو نمایش می دهد.نمی دونم فهمدید یا نه؟!!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 این مشکل نیست وطبیعی هست.سفارشات مهمان فقط رمز عبور ندارند وگرنه مشتری هستندهر مشتری هم با ایمیل شناسایی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .