ablase ارسال شده در فروردین 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 سلام خدمت دوستانمن یه مشکل با توضیح کوتاه محصولات دارم و میخوام مقدار حرفها را از 400 کارکتر به 600 کارکتر تغییر بدمآیا کسی هست که بتونه راهنمایی کنه که از کدام قسمت باید اینکار را انجام بدمممنونم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 بخش "تنظیمات -> محصول ها" میتونید این وقدار رو افزایش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ablase ارسال شده در فروردین 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 یس نهایت سپاسگزارم . با راهنمایی شما مشکل من حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 لطفا از تگ اختصاصی استفاده نکنید در غیر این صورت دفعه بعد بدون اخطار تاپیک رو حذف میکنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .