smartman ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 سلام به عزیزان انجمن پرستا شاپ من میخواستم تازه کار با پرستا شاپ برای یک فروشگاه جدید رو شروع کنم میخواستم بدونم آیا با پرستا شاپ 1.6 شروع کنم یا 1.5 ؟ اگر با 1.6 شروع کنم بعد با درگاه پرداخت و پستی و اینا به مشکل نمیخورم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 بهتره با 1.6شروع کنید چون در هر صورت مجبور خواهین بود بنا به دلایلی بعد از مدتی به 1.6 دوباره کوچ کنین الانم که 1.6 ماژول ها و قالب های خوبی ارائه داده است ظاهر زیباترامکانات بهترسئو بهترمدیریت بهتر دلایلی هستن که در این نسخه مشاهده خواهد شد و خیلی چیزاهایی که شما در 1.6 باید براش ماژول بذارید در پیش فرض خود 1.6 آمده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smartman ارسال شده در فروردین 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 ممنونفقط یه سوال میمونه من الان پرستا شاپ 1.606 رو که اینجا فارسی سازی کرده بودن دانلود و نصب کردم ولی فقط تب های سمت راست فارسی سازی شده و محیط داخلی فارسی نیست مثلا داشبورد و غیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 احتمالا موقع نصب نتونسته کامل بسته فارسی سازی رو از سایت اصلی دانلود کنه. به بخش بومی سازی -> ترجمه ها (یا اگر انگلیسیه localization -> translations) رفته و از بخش پایینی رو افزودن یا به روز رسانی زبان (add or update language) زبان فارسی رو انتخاب و به روز رسانی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smartman ارسال شده در فروردین 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 بنده همین کار رو کردم ولی این اخطار رو داد :هشدار! ارائه کننده هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای PHP است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند به: 1000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفاً از ارائه کننده هاست خود برای افزایش محدودیت درخواست کنید تا محدودیت برسد به حداقل 4946، یا شما باید فایلهای ترجمه را ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 سلاماولا که این مورد بارها توضیح داده شده، جستجو کنیددر ثانی شما احتمالا روی اصلاح ترجمه کلیک کردید نه به روز رسانی زبان موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .