masoud1373 ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 سلام دوستان من ی سری مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.1- در روند ثبت نام میخوام تغیراتی ایجاد کنم :- بخش شماره شناسایی مالیاتی حذف شود.-دریافت شماره تلفن همراه و ثابت به صورت ستاره دارد و اجباری گردد.- گزینه: دریافت پیشنهادهای ویژه از شرکای تجاری ما! حذف شود 2- در صفحه اصلی در قسمت هدر دو بار نام فروشگاه را مینویسه از کجا تغییرش بدم؟؟؟ 3- بخش ارسال میخوام قیمت 0 باشه و بنویسه : مشتری عزیز؛ هزینه ارسال بر عهده شما است. هنگام دریافت محصول خود آن را پرداخت نمایید. باتشکر ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 ۱. این مورد شخصی سازی هست و توضیحات در انجمن نمیشه داد چون طولانیه۲.تنظیمات » سئو و url برید و عنوان ایندکس رو تغییر بدید۳. آموزش تنظیمات حامل در انجمن موجود هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در فروردین 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2015 ۱. این مورد شخصی سازی هست و توضیحات در انجمن نمیشه داد چون طولانیه۲.تنظیمات » سئو و url برید و عنوان ایندکس رو تغییر بدید۳. آموزش تنظیمات حامل در انجمن موجود هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro با تشکر از شمابرای مورد اول باید چیکار کرد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .