diarkohan ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلام من پرستاشاپ 1.6 رو استفاده میکنم.محصولات رو اضافه مکنم فقط مشکل اینجاست که محصولات قدیمی ابتدای صفحه قرار میگیره (از داخل تنظیمات --> محصول هم ترتیبشو عوض کردم ولی درست نمیشه ( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلامدوست عزیز اگه منظورتون محصولات صفحه اول هست، ماژول محصولات پرطرفدار بالاترین محصولات شاخه خانه را نمایش میده و برای اینکه محصولی بیاد بالا باید از بخش محصولات در مدیریت، محصولات مورد نظرتون رو بکشید بالا موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
diarkohan ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 ن من توی شاخه ها منظورمهیک شاخه به نام y ساختم و محصولاتو اضافه کردم درونش باید محصولات جدید تر اول هر باشه و محصولات قدیمی باید در آخر قرار گیرد ولی متاسفانه برعکسه این عمل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 جستجو میکردید پیدا میکردین. تنظیمات » محصولاتترتیب قرارگیری و صعودی و نزولی بودنش رو تنظیم کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .