morteza98 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلامامکانش هست بجز اسلایدر اصلی که با سایز بزرگتر بالای صحمون داریم یک یا دو اسلایدر کوچیکتر هم پایین اسلایدر اصلی قرار بدیم ؟!پ.ن: من قبلا جوملا کار میکردم تو اون سیستم میشد .. از این جهت پرسیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 خیر نیاز به ماژول دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 خیر نیاز به ماژول داریدماژولی سراغ دارید معرفی کنید ؟ انگلیسی هم بود مشکلی نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 خیر باید بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ماژولی به نام shortcode که تجاری هست و باید از سایت codecanyon بخرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ماژولی به نام shortcode که تجاری هست و باید از سایت codecanyon بخرید Sent from my Xperia using Tapatalk proخیلی ممنون.. شما این ماژول رو ب بازارچه اضافه نمیکنید از شما یخریم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ماژول اسلاییدر در قوی رو می توانید دانلود نمایید امکاناتش فوق العادست در انجمن من گگذاشتمفارسی سازیش تموم شده و به زودی برای دانلود گذاشته می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 ماژول های بازارچه همگی تولید خودمون هست و هیچ ماژول خارجی و تجاری به دلیل رعایت حق کپی رایت فروخته نخواهد شد مگر در مواردی که از طراح اجازه داشته باشیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 یه ماژول رایگان هم تو فروم اصلی پرستاشاپ هست به اسمsliders everywhereولی ماژول شرت کد که معرفی کردن امکاناتش یه کم بیشتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza98 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 ماژول اسلاییدر در قوی رو می توانید دانلود نمایید امکاناتش فوق العادست در انجمن من گگذاشتمفارسی سازیش تموم شده و به زودی برای دانلود گذاشته می شودبله پیداش کردم و خوبم کار کرد .. ممنون یه ماژول رایگان هم تو فروم اصلی پرستاشاپ هست به اسمsliders everywhereولی ماژول شرت کد که معرفی کردن امکاناتش یه کم بیشتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .