niyahel ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلام . من تو جهان پی حساب باز کردم . ثبت نام کردم پلاگینشم نصب کردم . الان بعد خرید میزنم رو پرداخت با جهان پی میره تو قسمت حساب کاربری نمیره توی درگاه پرداخت ناگفته نمونه تو قسمت تنظیمات این ماژول یه جا هست که نوشته اسم پین که من چیزی مثل اینو وارد کردم که نمیدونم اینه یا نه gt27678g225 که نمیتونم منظورش همینه از پیت یا نه چون نوشته بود api فکر کنم جایی تو تنظیماتش اشتباهه که نمیره تو درگاه پرداخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 کسی نیست جواب بده ؟من همه چی رو به نظرم درست انجام دادم ولی رو دکمه میزنم اتفاقی نمیوفته . آی پی سرور دادم . پینو دادم ...نمیدونم چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 تشکر از همه دیگه احتیاجی به جواب نیست ... انقدر زود جواب میدید آدم متحیر میشه بابا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 سلام بهتره با پشتیبانی جهان پی مشکلتون رو در میان بذارین... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 درگاه جهان پی رو خودشون نوشتن و مسئول پشتیبانیش هم خودشون هستندلطفا از نوشتن با فونت و رنگ نا متعارف جلوگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .