mhnaderi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 سلام ...وقت بخیرتو قسمت قوانین قیمت گذاری > قوانین قیمت گذاری کاتالوگ - یه گروه درست کردم با ده درصد تخفیف که اعمال بشه روی همه محصولات برای یه بازه زمانی 15 روز برای تمامی گروه ها . تو همه محصولات هم اومده این قانون تو قسمت قیمت ها اما اعمال نشده . اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم برای یک بازه خاص یه تخفیف روی کلیه محصولات داشته باشم ....ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 احتمالا بازه زمانی درست نیست. بازه رو میلادی وارد کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مرسی مهندس ....تاریخ رو دستی به میلدی وارد کردم درست شد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
فروشگاه اینترنتی سرمه سرا ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 سلام و احترام. بنده تاریخ رو به میلادی وارد میکنم اما بعد از دخیره توی لیست شمسی نشون میده. البته این مهم نیست. مهم اینه که قانون قیمت گذاری اعمال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2017 سلام. می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatemeahv ارسال شده در بهمن 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2018 با سلام قوانین که ایجاد میکنیم ذخیره می شود اما بر روی محصولات اعمال نمیشود. تاریخ را هم به صورت دستی به میلادی وارد میکنیم اما همچنان اعمال نمیشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .