mehran85 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 سلام.من چند روز که پرستا شاپ نصب کردم وکلا تازه کارم تو این زمینه و دارم همه چی رو تست میکنم.از دیروز یه مشکل برام پیش اومده که نمیتونم محصول جدید اضافه کنم.اولا با باز کردن صفحه مربوطه این پیغام میاد :برخی برگه ها به درستی بارگذاری نشده اند ، آیا می خواهید دوباره آنها را بارگذاری نماييد ؟دوما وقتی مشخصات محصول رو وارد میکنم و میخوام ذخیره کنم باز اررور میده و میگه: 2 خطا محصول باید حداقل در یک شاخه قرار گیردمحصول باید در یک شاخه پیش فرض قرار گیردمن دیباگ رو هم روشن کردم. در زمان های مختلف هم امتحان کردم. ولی درست نمیشه. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 تمام خطاهایی که داده به سه چیز میتونه برگرده:1. سرعت پایین انترنت شما2. سرعت پایین سرور شما3. عدم نصب و آپلود کامل پرستا که البته احتمال 2 گزینه اول بسیار بیشتر هست. اگر از سرور نامعتبری استفاده میکنید احتمال گزینه دوم بیشتر خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran85 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 تمام خطاهایی که داده به سه چیز میتونه برگرده:1. سرعت پایین انترنت شما2. سرعت پایین سرور شما3. عدم نصب و آپلود کامل پرستا که البته احتمال 2 گزینه اول بسیار بیشتر هست. اگر از سرور نامعتبری استفاده میکنید احتمال گزینه دوم بیشتر خواهد شداز سرعتم اینترنتم نیست چون از 2 جای مختلف امتحان کردم.سرعت سرور رو نمیدونم. از تهران هاست گرفتم و گفتن سازگار با پرستاشاپ هست. اسم سرور هم آبانبرای مورد 2 چکار باید بکنم. سرور رو عوض کنم. پیشنهاد شما چیه؟چطوری مورد3 رو چک کنم؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 سلامداخل یک پوشه مجزا، مجددا پرستاشاپ رو نصب کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مشکل شما احتمال زیاد پاک کردن شاخه هاست. همه شاخه ها باید زیرشاخه خانه باشند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .