amin7x ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 سلام من دارم یک قالب برای پرستاشاپ طراحی میکنم و میخواهم ماژول منو در زیر اسلایدر نمایش داده بشه برای اینکار من ماژول از موقعیت فعلی خود آزاد کردم و حالا متاسفانه کد نمایش این ماژول را در پرستاشاپ نمیدانم.ممنون میشم بهم بگید که کد نمایش ماژول blocktopmenu در پرستاشاپ چیه؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 یعنی چی کد نمایش ماژول منو در پرستا شاپ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 یعنی چی کد نمایش ماژول منو در پرستا شاپ؟من میخوام منوی تولیدی از ماژول منو رو در جایی که دوست دارم قرار بدم اما متاسفانه اون قسمتی که من میخوام منو رو بزارم توی لیست موقعیت ها قرار نداره برای همین باید کد قالب رو ویرایش کنم تا در قسمت دلخواهم اون رو نمایش بدم.حالا برای اینکار، نیاز به کدی دارم که منوی تولیدی رو نمایش بده.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2015 برای این که در قالب یک جایگاه شخصی درست کنید میتونید از دستور زیر استفاده کنید در فایل tpl:{hook h='yourhook'}بعد باید در ماژول این هوک رو موقع نصب اضافه کنید بهش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 برای این که در قالب یک جایگاه شخصی درست کنید میتونید از دستور زیر استفاده کنید در فایل tpl:{hook h='yourhook'}بعد باید در ماژول این هوک رو موقع نصب اضافه کنید بهشممنون میشم آموزشی در این مورد برام قرار بدید.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 سلامدوست عزیز اینکار تخصصی و زمانبره . میتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .