رفتن به مطلب

حالت سفارش معلق

پست های پیشنهاد شده

وقت بخیر

دوستان من مدتها پیش از پرستا و اپ کارت استفاده میکردم! در حال حاضر به مشکلی برخوردم!

ببنید من میخوام زمانی که مشتری سفارش رو درج میکنه تا زمانی که مدیریت تایید نکنه قابل پرداخت نباشه!!

یعنی سفارش به حالت معلق ثبت بشه وقتی مدیریت تایید کرد به حالت آماده پرداخت تغییر پیدا کنه!و بعد مشتری بتونه پرداخت کنه!

همچین ماژولی هست یا باید نوشته بشه؟یا اگر راه حل دیگری هست !اگر باید نوشته بشه در مورد روال کار راهنمایی کنید ممنون میشم!

لازم به ذکر هست که این سیستم رو به صورت پیش فرض من استفاده میکردم حالا نمیدونم روی اپن کارت بوده یا پرستا!!!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بصورت پیشفرض یک راه دارید و اونم اینه که مشتری پیام بده چی میخواد و شما بصورت دستی براش سفارش رو ایجاد کنید و لینک پرداخت براش ایمیل میشه

راه دیگه اینه که مراحل سبد خریدتون کاملا تغییر کنه و این کار بالا توسط ماژول انجام بشه که البته هزینه زیادی هم خواهد داشت

موفق باشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...