sepidad ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربرای عزیز I Presta اسپرت برند بعد از 4 سال سیستم مدیریتی خودشو به پرستاشاپ انتقال داده . دوس دارم نظرات کاربرای عزیز رو در مورد وبسایت ما بدونم . www.sportbrand.ir و همچنین ممنون میشم با رای مثبت خودتون به اسپرت برند در جشنواره وب ایران ما رو همیاری کنید . http://directory.iranwebfestival.com/website/sportbrand.ir/?utm_source=sportbrand.ir&utm_medium=p-left&utm_campaign=iwf-pv با تشکر از همیاری شما . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2015 دوستان نظرتون در مورد طراحی صفحه محصولات و صفحه اول به این شکل چیه ؟؟؟ http://sportbrand.ir/up/up/unnamed.jpg http://sportbrand.ir/up/up/Untitled-2.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با سلامسایت زیبایی دارید فقط به نظر من کمی هم محتوا اضافه کنید بد نیست گرچه معمولا سایت های لوازم ورزشی به این امر نمی پردازند اما این میتونه موجب برتری شما بشه (محتوا) تگه امکان داره بفرمایید از چه قالبی استفاده کردید؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با سلامسایت زیبایی دارید فقط به نظر من کمی هم محتوا اضافه کنید بد نیست گرچه معمولا سایت های لوازم ورزشی به این امر نمی پردازند اما این میتونه موجب برتری شما بشه (محتوا) تگه امکان داره بفرمایید از چه قالبی استفاده کردید؟ممنونسلام . خسته نباشید از قالب دیجیتال پرستا استور که البته در حال کاستومایز کردن هستیم . اتفاقا محتوا داشتن سایت ما برتری ما نسبت به بقیه هست . که بعد از انتقال هنوز روی سایت جدید قرار نگرفته . ما خودمون تمام محصولات رو نقد و بررسی کامل می کنیم (مثل دیجی کالا برای لوازم دیجیتال ) و روی وبسایت قرار میدیم . روی سایت قبلی ما بود . اما چون یکسری افراد کپی می کنن مطالب رو داریم زیر ساختشو برای جریمه شدن چنین افرادی از طریق گوگل اماده می کنیم و بعد تقریبا 3000 محصول با نقد و بررسی کامل ( حداقل هر محصول 4 صفحه ) + ویدئو روی وبسایت قرار می دیم . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 سلام خیلی عالیهقالب دیجیتال اگه اشتباه نکنم کار اقای ذاکریان باید باشهچه طوری محتوا رو میتونید طوری تنظیم کنید که موجب جریمه شدن سایت کپی کننده بشه؟ما هم چنین مشکلی داریمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 سلام خیلی عالیهقالب دیجیتال اگه اشتباه نکنم کار اقای ذاکریان باید باشهچه طوری محتوا رو میتونید طوری تنظیم کنید که موجب جریمه شدن سایت کپی کننده بشه؟ما هم چنین مشکلی داریمممنونیه سرویس هست تقریبا ماهانه 50 دلار وقتی شما مطلبی رو قرار میدید اون رو چک می کنه که اختصاصی باشه . بعد اون رو ثبت می کنه . بعد میاد سرچ می کنه وبسایت هایی که کپی کردن ازشو پیدا می کنه و به گوگل گزارش میده . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 دوستان عزیز خوشحال میشم نظرتون رو بدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلامسایتتون خوبه ، مخصوصا تصاویر محصولات و بنرها بسیار عالی هستند در صفحه اول.امیدوارم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 سلام خسته نباشید دوستان صفحه دسته بندی ها رو تغییر دادیم . چطوره ؟؟ http://www.sportbrand.ir/153-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-football نظر شما چیه ؟؟؟ صفحه اول به این شکل بشه خوبه ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 سلام خسته نباشید دوستان صفحه دسته بندی ها رو تغییر دادیم . چطوره ؟؟ http://www.sportbrand.ir/153-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-football نظر شما چیه ؟؟؟ صفحه اول به این شکل بشه خوبه ؟؟سلامسایتتون خیلی خوبهمنتهی صفحه اول باید دسته بندی شه، یهو همه محصولات با هم لیست شن جالب نمیشه. الان صفحه اولتون خیلی شیکه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلام خسته نباشید دوستان صفحه دسته بندی ها رو تغییر دادیم . چطوره ؟؟ http://www.sportbrand.ir/153-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-football نظر شما چیه ؟؟؟ صفحه اول به این شکل بشه خوبه ؟؟سلامسایتتون خیلی خوبهمنتهی صفحه اول باید دسته بندی شه، یهو همه محصولات با هم لیست شن جالب نمیشه. الان صفحه اولتون خیلی شیکهبخش بلاگتون یک ماژول اختصاصیه یا روی قالب دیجیتالتون بوده؟ ایده خوبیه نقد و بررسیتون و سایت خیلی خوبی دارید به نظر من بزودی تو بخش اسپورت میترکونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ای بابا...داداش خوش به حالت ما که هر کار کردیم نتونستیم ماژول بلاگ رو نصب کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ای بابا...داداش خوش به حالت ما که هر کار کردیم نتونستیم ماژول بلاگ رو نصب کنیدوست عزیز فکر کن این ماژول بلاگ نسخه تجاری و اختصاصی هستش ولی یه نسخه رایگان هست که به راحتی میشه نصب و استفاده کرد منم تو سایت دارم اون نسخه رو استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 ای بابا...داداش خوش به حالت ما که هر کار کردیم نتونستیم ماژول بلاگ رو نصب کنیدوست عزیز فکر کن این ماژول بلاگ نسخه تجاری و اختصاصی هستش ولی یه نسخه رایگان هست که به راحتی میشه نصب و استفاده کرد منم تو سایت دارم اون نسخه رو استفاده میکنمعزیز بنده روی نسخه 1.6 نتونستم نصب کنم هر کار کردم نصب میشه اما نشون نمیده تو سایت در صورت امکان ممنون میشم مدلی که دارید رو اپلود بفرمایید ببینم این کار میکنه برای ما یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 دیروز همین نسخه رو من تو سایت یکی از دوستان قرار دادم در ضمن این نسخه رو بنده فارسی هم کردم و البته بگم با قالب اکترومارکت ست شده ولی میشه با قالب های دیگه هم ستش کرد کار زیاد سختی نیست امروز با مدیرای سایت صحبت میکنم اگه اجازه بدن برای دانلود عمومی تو سایت قرار میدم تا دوستان هم بتونن استفاده کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در خرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 سلام خسته نباشید دوستان صفحه دسته بندی ها رو تغییر دادیم . چطوره ؟؟ http://www.sportbrand.ir/153-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-football نظر شما چیه ؟؟؟ صفحه اول به این شکل بشه خوبه ؟؟سلامسایتتون خیلی خوبهمنتهی صفحه اول باید دسته بندی شه، یهو همه محصولات با هم لیست شن جالب نمیشه. الان صفحه اولتون خیلی شیکهبخش بلاگتون یک ماژول اختصاصیه یا روی قالب دیجیتالتون بوده؟ ایده خوبیه نقد و بررسیتون و سایت خیلی خوبی دارید به نظر من بزودی تو بخش اسپورت میترکونیدبخش بلاگ وردپرس هست . که ایشالا 2-3 روز اینده قالبشو با قالب اصلی سایت ست می کنم . موفق باشیدای بابا...داداش خوش به حالت ما که هر کار کردیم نتونستیم ماژول بلاگ رو نصب کنیدوست عزیز فکر کن این ماژول بلاگ نسخه تجاری و اختصاصی هستش ولی یه نسخه رایگان هست که به راحتی میشه نصب و استفاده کرد منم تو سایت دارم اون نسخه رو استفاده میکنممنظورتون اون ماژول فید توی ساید بار هست ؟ این نسخه تجاری هست دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 آقا این ماژول آخرین اخبار که میگیم مال وردپرس هست رو از کجا تهیه کردین؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در فروردین 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 دوستان قالب وبسایت رو بروز کردیم ، نظرتون در مورد قالب جدید چیه ؟ www.sportbrand.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepidad ارسال شده در فروردین 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 آقا این ماژول آخرین اخبار که میگیم مال وردپرس هست رو از کجا تهیه کردین؟؟ این ماژول از www.prestastore.ir هست برای وردپرس نیست ، کلا فید هر سایتی رو بدید میخونه . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .