turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلام من هنگام نصب پرستاشاپ 1.5.6.2 با پیغام خطای ایجاد پایگاه داده مواجه میشم ، لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 قبل از ارسال سوال جستجو کنیدارور لاگ سرور رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 جستو جو کردم ولی چیزی پیدا نکردم ، همه نصف ه نیمه جواب دادن ، از دیروز درگیرشم ولی هیچی به هیچی ارور کجا رو بررسی کنم ؟؟؟؟ میشه بیشتر راهنماییم کنید، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 error log بخشی هست در سرور که خطاها رو ثبت میکنه. از مسئول سرورتون راهنمایی بگیرید و محتویات error log رو ببینید چی ثبت شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 رفتم پیدا کردم اینا رو نوشته بود نفهمیدم چی به چیه http://uplod.ir/ilyhz9wni728/error_log.txt.htm یه خواهش داشتم ازتون میشه من یوزر پسورد هاستمو بدم به شما ، شما برام نصب کنید ، البته اگه زحمتی نیست ، بد جور گیر کردم توش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 با سلام دوست عزیز احتمالا شما در وارد کردن فیلد ها در هنگام نصب دچار اشتباه شدین پست اموزش نصب پستا رو مجددا مطالعه کنید مطمئن باشید مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 من مو به مو طبق آموزش پیش رفتم ، اما نشد ، لطفا اگه میتونید برام نصب کنید بگید تا یوزر پسورد هاستمو بدم تا نصب کنید برام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 اگه خواستین بفرستین یک نگاهی می اندازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 سلام یوزر و پسورد رو براتون پ خ کردم لطفا به پ خ من پاسخ بدید خیلی خیلی ممنون [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلام ، انگار پیام خصوصی های من به کسی نمیرسه ، احتمالا مشکل داره ، لطفا بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 در حال چک کردنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 ممنون خیلی لطف میکنیدخیلی ممنون ، البته من پاک کردم دیتابیس رو و فایل های باز شده ی پرستا شاپ رو اما فایل زیپش همونجا هست خیلی خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 دوست عزیز احتمالا مشکل از هاستتون هست البته من دارم روی سطح دسترسیا کار می کنم ولی هنوز جواب نداده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 خیلی ممنون ، لطف میکنید ، شرمنده شما رو هم به زحمت انداختمدر حال چک کردنمببینید اینا کمکتون میکنه ، من خودمم کمی تلاش کردم بازم نشد دوست عزیز احتمالا مشکل از هاستتون هست البته من دارم روی سطح دسترسیا کار می کنم ولی هنوز جواب نداده1- مطمین شوید هاست شما نیازمندیهای نصب پرستا شاپ را دارا می باشد. 2- پرستا شاپ را دانلود کرده و آن را از حالت فشرده خارج کنید. 3- فایلهای پرستا شاپ را در دایرکتوری ریشه ی سایتتان آپلود کنید. 4- به پوشه های زیر، سطح دسترسی (permission) نوشتن (write یا 777) را اعمال کنید. پوشه های config, upload, download, modules, tools/smarty/compile فقط خود پوشه و فایلهای داخل آن و پوشه های img, mails, themes/prestashop/lang, translations پوشه و زیر پوشه های آن ( بصورت recursively اعمال کنید). بعلاوه ی تمام فایلهای موجوددر آنها 5- در مرورگر وب با اضافه کردن install به آدرس سایتتان (http://www.mysite.com/install) برنامه ی نصب پرستا شاپ را اجرا کنید. 6- مراحل نصب را دنبال کنید. توجه : آدرس پست الکترونیک و کلمه ی عبوری که در هنگام نصب وارد می کنید برای ورود به بخش مدیریت پرستا شاپ مورد نیاز می باشد. 7- پس از اتمام نصب پرستا شاپ پوشه ی /install را حذف کنید. 8- سپس برای افزایش امنیت نام پوشه ی /admin را تغییر دهید (بعنوان مثال : /admin123 یا بصورت /xyz789 تغییر نام دهید). 9- نصب پرستا شاپ کامل شد، حال می توانید با وارد کردن آدرس پوشه ی admin ودادن پست الکترونیک و کلمه ی عبورتان وارد بخش مدیریت پرستا شاپ شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 شما پرستا چند رو میخوای نصب بشه 1.5 قدیمیه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 من 1.6 رومیخوام نصب بشه ، همونی رو که آپلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .