kalaz ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 با سلامبنده قالب سایتم الکترومارکت هست . و از پرستا 1.6 استفاده میکنم . از قسمت منوی مدیریت پرستا به قسمت ماژول ها > ماژول ها > رفتم و در اونجا ماژول ( بخش حساب کاربری من در فوتر ) رو بروز رسانی کردم اما این بلوک در فوتر سایتم به پایین فوتر تغییر مکان داد و شکل و ظاهرش بهم خورده . 1 - لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور باید مشکل گفته شده رو حل کنم تا این بخش به شکل قبلی برگردد ؟ ( در تصویری که ضمیمه کردم مشخص شده ) چند سوال دیگه داشتم :2 - در قسمت تنظیمات > قالب ها ، چطور باید شمایل مورد علاقه یا همون favicon رو تغییر بدم چون با اندازه 30×30 و فرمت gif نشد تغییر بدم . ( باید چه فرمت و اندازه ای داشته باشه ؟3 - در قسمت فوتر بلوک لینک های مفید به غیر از درباره ما و لینک شرایط و ضوابط استفاده بقیه صفحات در این بلوک چطور باید نمایش داده بشن . هر صفخه ای در بخش محتوا تولید میکنم در این بلوک نمایش داده نمیشه . با وجود اینکه در تنظیمات هر صفحه تیک نمایش داده شود رو میزنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 سلام مجددمشکل تغییر مکان بلوک حساب کاربری در فوتر رو حل کردیم .لطفا به سوالات 2 و 3 پاسخ دهید با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 2. فرمت باید ico باشه3. به پیکربندی ماژول بلوک مدیریت محتوا (blockcms) مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 با سلام من هم به همین مشکل مواجه شدم یعنی زمانی که این ماژول را تنظیم مجدد زدم بلوک امد سمت پایین لطفا کمک کنید دقیقا مثل تصویر پرستا شاپ من نسخه 1.6 قالب هم دیفالت است با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 از بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" عبارت displayFooter رو پیدا کنید و ماژول حساب کاربری رو به سمت بالا بکشید واکنش ها : Alireza.shojaee و saeid original 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 از بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" عبارت displayFooter رو پیدا کنید و ماژول حساب کاربری رو به سمت بالا بکشیدبا سلام به مدیریت محترممیشه لطفا بیشتر راجب این مشکل توضیح بدید ؟ من این مشکل رو پیدا کردم اما از راهنمایی شما چیزی متوجع نشدم.ممنون میشه بهتر توضیح بدید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 کجاش رو متوجه نشدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 کجاش رو متوجه نشدید؟کلاً منظورتون رو راجب به جایی که گفتین برم متوجه نشدم. اگر امکان داره با عکس توضیح بدین ممنون میشم. شدید گرفتار این مشکل شدمسپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hoseini ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 کجاش رو متوجه نشدید؟لطفا ممنون میشم دوست عزیز راهنمایی کنید آدرس سایت ما : www.Fayab.comخودتون نگاه کنید و من رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2015 فکر نمیکنم سخت توضیح داده باشم. اگر مراحل رو دنبال می کردید متوجه می شدید. وارد مدیریت فروشگاه پرستاشاپی خودتون شده و مراحلی که در پست شماره 5 گفتم رو دنبال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .