erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 سلام وقت بخیر ببخشید دنبال ماژولی هستم که در این قسمتی که مشخص کردم من هم بتونم عکس و نوشته بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 آقا ماژول تبلیغات چرا اینجا اعمال نمیشه وقتی فعال میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 من متوجه نشدم قصد دارید داخل بلوک سبد خرید و خبرنامه تصویر تبلیغاتی بذارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 من متوجه نشدم قصد دارید داخل بلوک سبد خرید و خبرنامه تصویر تبلیغاتی بذارید؟زیر اونا میخواستم عکس بزارمیغنی اول بلوک سبد خرید ، بعد خبر نامه بعد تصویر مورد نظر اما نمیدانم با چی باید عکس بزارم تو ماژول ها که گشتم نفهمیدم کدامه Sent from my Nexus 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 از ماژول های بلوک html یا مدیریت بنر میتونید استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 از ماژول های بلوک html یا مدیریت بنر میتونید استفاده کنیدموضوع اینجاست تو این 1.6 نبود چنین ماژولی Sent from my Nexus 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 خب باید بگردید ماژولشون دانلود و نصب کنید پیش فرض که نداره همه چیز رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 خب باید بگردید ماژولشون دانلود و نصب کنید پیش فرض که نداره همه چیز رو با تشکر از شما بله نصب کردم حال یه سوال دیگه ببخشید ! ما بخواهیم چند تا داشته باشیم باید چی کار کنیم چون مثلا یه عکس برای پایین نیاز هست یکی برای قسمت راست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 برخی از ماژول های مدیریت بنر این امکان رو دارن که چند بنر در جاهای مختلف بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfan_gh ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 برخی از ماژول های مدیریت بنر این امکان رو دارن که چند بنر در جاهای مختلف بذاریداستاد یه نمونش رو میشه نام ببری ، بریم دانلود بکنــــیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 هم از مدیریت بنر خود پرستا یعنی از طریق ماژول theme configurator میتونید و هم از طریق جستجو در انجمن و هم از طریق جستجوی banner manager در گوگل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .